LISTOPADOVÝ TAŠKA BOOM

Když jsem začátkem léta začínala s eshopem hanessa.cz, netušila jsem, co to přinese.

Sice jsem si přála, aby se mé výrobky líbily, ale váš zájem o ně předčil mé očekávání. Nejprodávanějším artiklem je bezesporu dárková taška na víno.

Jen v listopadu jsem vám jich odeslala 27!  Pro někoho to může být málo, ale věřte, že není. Vzhledem k tomu, že nemám skladovací prostory, objednávky na tyto tašky vyřizuji operativním stylem. Co to znamená? V momentě, kdy příjmu objednávku, beru látku (někdy musím zaběhnout do obchodu s metráží, koupit ji a vyprat), vyžehlím, nastříhám, sedám za šicí stroj a šiju tak dlouho, dokud nemám hotovo. Když se jedná právě o dárkovou tašku na víno, musím nejdříve vyšívat. Výroba takové tašky vyjde cca 2 hodiny čistého času. Každá je originál.

Pak z vlnité lepenky vyrobím dárkovou krabičku, objednávku do ní hezky uložím a připravím k odeslání. Je to sice náročné, ale pro mě je to neskutečně krásná a příjemná práce, protože si vždy představuji, kam všude a ke komu moje výrobky poputují - ze začátku to bylo tady v okolí, ale pak najednou začaly chodit objednávky od vás z Čech - třeba z Karlových Varů, Náchoda, Plzně, Prahy... Je to nádhera, když vím, kde všude budou dělat mé tašky radost. A to nejsou jen tašky. Stíhám vyřizovat ještě další objednávky a pak také zakázky na vaše přání. Nedávno jsem se s vámi podělila o zakázku pro firmu Belys a zakázku se zadáním Medvídci. V minulém týdnu jsem realizovala další - zadání byla Mandala, Levandule a Kafíčkování. Nádherné práce, které mi dovolily popustit uzdu kreativity a dát do toho kus sebe. A co víc - takové zadání mne posunuje dál. A já za to moc děkuji, moc mne to obohacuje.

Nejkrásnější pocity však zažívám, když se mi jako zákazníci vracíte. Už vás pár je. Není to sice moc, ale pro mě je to znamení, že svou práci dělám dobře a stále lépe. A pak, když mi od vás příjde poděkování. ať už osobní v mailu nebo v podobě pozitivního hodnocení, to je pro mě nejvíc!

Šití zkrátka miluju a těším se, co dalšího si u mne objednáte. A těším se také na to, jak moc vám mé výrobky udělají radost.

Vám všem za vaši přízeň děkuji. Vaše podpora je pro mne důležitá a moc si jí vážím.

 

Do vánoc udělám maximum, abyste dostali včas vše, co si budete přát.

 

Hezký advent!

Zpět do obchodu