TAKÉ JE TO PRO VÁS DŮLEŽITÉ?

TAKÉ JE TO PRO VÁS DŮLEŽITÉ?

Dnes mi hlavou proběhla spousta otázek. Nebudu vás zatěžovat všemi. Jen jedinou. A to, zda a jak moc je pro nás lidi důležité, v jakém balení obdržíme balíček?

Pro mě samotnou je vzhled balení velmi zásadní záležitost. Mnohdy hodně prozradí o dodavateli či obchodníkovi. Může odrážet úctu k zákazníkovi, vztah k prodávaným produktům, lásku k penězům a zda jej vůbec jeho práce baví.

Je to vlastně stejné jako dávat a dostávat dárky. Jen s tím rozdílem, že u obchodníka si „dárek“ platíte sami.

Vždy jsem si na svých rodičích velmi cenila, že všechny dárky, které jsem kdy v životě od nich dostala, byly pečlivě zabaleny. V dárkovém papíru a s mašlí – mnohdy navíc s psaným přáním. Stejně tak, po jejich vzoru, se snažím dárky předávat já. Přeji si totiž, aby byl obdarovaný potěšen už tím, v jaké podobě dárek dostává. Doufám, že z toho cítí, že jej mám ráda, že si jej vážím, a že mi vlastně dělá radost mu dárek dát.

To stejné se snažím dělat i směrem k vám, k mým zákazníkům. Chci, abyste věděli, že ať si v našem internetovém obchůdku zakoupíte cokoliv, vážím si toho. Ať je to „jen“ plátěná taška nebo celá kuchyňská sada, mám radost. A tu radost vám chci vyjádřit. Třeba právě tím, jakým způsobem zásilky balím.

S pečlivostí a dárkově.

Pro mě je to zkrátka důležité. Doufám, že to vnímáte stejně.

A jestli chcete, klidně mi to napište. Budu se na vaše názory těšit. (info@hanessa.cz nebo na fb hanessa.cz)

Hezký letní den vám všem

Hanessa

Zpět do obchodu